Vanzare studio dublu Swiss Cottage

Cod produs: VanzareStudioDubluSwissCottage Data valabilitate: Vandut pret: 52500.00 € Cheltuieli: Untilities consumption counted Taxe: Comision 0%
Adresa:

Aleea Mizil nr.9

Zona: Titan

Contact :

Oana Stroe 0730657524
Descriere

Vanzare studio dublu (comision 0% pentru cumparatori) situat in complexul rezidential Swiss Cottage,la marginea marelui cartier Titan. Imobilul se afla la etajul 6 si se vinde complet mobilat si utilat. Proprietatea este situata foarte aproape de mai multe mijloace de transport in comun (atat RATB cat si metrou), aproape de centrele comerciale din zona cum ar fi Cora, Mall Titan, Auchan, Billa, Pallady Shopping Center. Imobilul este compus dintr-o bucatarie tip open space, ce se deschide intr-un living cochet, un dormitor, o baie si terasa. Suprafata totala este de 45,74 mp, din care suprafata utila este de 43,45 mp. Se vinde complet utilat si mobilat, cu un loc de parcare si o boxa de depozitare incluse in pretul de  vanzare  de 52.500 Euro.

Specificatii
Suprafata totala este de 45,74 mp, din care suprafata utila este de 43,45 mp. Se vinde complet utilat si mobilat, cu un loc de parcare si o boxa de depozitare incluse in pretul de vanzare de 52.500 Euro.
CAPTCHA code

Informatii Utile

Despre Noi Serviciile oferite de Grupo FDP Properties for sale Properties for rent Contact

Aboneaza-te la newsletter

Primesti prin email oferta noastra actualizata

Contact

office@grupo-fdp.comtelefon: 0788 501 764