Vanzare apartament 2 camere Rose Garden - Colentina

Cod produs: Vanzare2camereRoseGarden Data valabilitate: Vandut pret: 75000.00 € Cheltuieli: everything counted Taxe: 0 % comision
Adresa:

Sos Colentina nr. 16, Cladirea Orhidee (Bloc A1)

Zona: Colentina

Contact :

Oana Stroe 0730657524
Descriere

Vanzare apartament semidecomandat, de 2 camere situat in modernul complex Rose Garden. Apartamentul, situat la etajul 9 din 11, este dotat cu  gresie, faianta, parchet, termopan si insumeaza o suprafata totala de 45 mp. Are  un balcon, o baie, un living spatios, bucatarie si dormitor.  Pretul de vanzare include un loc de parcare localizat in subteranul imobilului. In incinta complexului se afla un supermarket, clinica dentara, optica medicala, pet-shop, salon de infrumusetare, sala de fitness. Condominiumul dispune de spatiu verde si loc de joaca. Ansamblul beneficiaza de paza asigurata de BGS (24 de ore din 24). Accesul catre orice zona de interes este rapid datorita numeroasele mijloace de transport in comun aflate in zona. (tramvai, troleibuz, autobuz).  Se vinde complet utilat si mobilat pentru pretul de vanzare de 75000 Euro.

Specificatii
Apartamentul, situat la etajul 9 din 11, este dotat cu gresie, faianta, parchet, termopan si insumeaza o suprafata totala de 45 mp. Are un balcon, o baie, un living spatios, bucatarie si dormitor.
CAPTCHA code

Informatii Utile

Despre Noi Serviciile oferite de Grupo FDP Properties for sale Properties for rent Contact

Aboneaza-te la newsletter

Primesti prin email oferta noastra actualizata

Contact

office@grupo-fdp.comtelefon: 0788 501 764