Vanzare apartament 2 camere CityLights

Cod produs: Vanzare2camereCityLights Data valabilitate: Vandut pret: 60000.00 € Cheltuieli: Utilities consumption counted Taxe: Comision 0%
Adresa:

Str. Popasului 78, Voluntari, Ilfov

Zona: Voluntari

Contact :

Oana Stroe 0788501764
Descriere

Vanzare apartament 2 camere Pipera - Voluntari, in proiectul CityLights situat pe str. Popasului  nr. 78  in zona Padurea Andronache, vis-a-vis de Domus, aproape de Mega Image,  an constructie 2009. Complexul rezidential dispune de paza 24/24h, curte comuna si spatiu de joaca pentru copii iar statia de autobuz se afla chiar in fata complexului.

Apartamentul este situat la etajul 3, are 52,10 mp utili,  balcon in suprafata de 3,16 mp,  loc  parcare subteran, gresie, faianta, parchet, termopan, centrala termica individuala. Apartamentul se vinde mobilat si utilat la pretul de 60.000  Euro

Specificatii
Apartamentul este situat la etajul 3, are 52,10 mp utili, balcon in suprafata de 3,16 mp, loc parcare subteran, gresie, faianta, parchet, termopan, centrala termica individuala
CAPTCHA code