Rent property / Sale Property

Serviciile oferite de Grupo FDP

Identificarea, urmarirea si repararea defectelor identificate

Odata finalizate imobilele, va fi necesara prezenta proprietarului/reprezentantului acestuia pentru a intocmi procesul de receptie.

Acest serviciu cuprinde activitati precum:

- Inspectarea riguroasa a imobilului pentru identificarea posibilelor defecte

- Realizarea si semnarea unui proces verbal in care se vor mentiona eventualele defecte descoperite;

- Realizarea unor poze detaliate ale imobilului

- Pregatirea unei prezentari cu pozele realizate

- Trimiterea prezentarii si a procesului verbal semnat cu dezvoltatorul/constructorul

- Asistare in imobil pentru a verifica daca defectele descoperite au fost intr-adevar reparate

- Asistenta ulterioara in cazul in care reparatiile nu au complet fost executateSemnarea contractelor in numele proprietarului

Pentru a maximiza rentabilitatea investitiilor clientilor nostri si evitarea unor cheltuieli inutile precum bilete de avion, costuri hoteliere, restaurante etc., prin intermediul imputernicirii notariale corespunzatoare, oferim de asemenea un serviciu de reprezentare al clientilor nostri la semnarea unor diferite contracte:

- Antecontract de cumparare

- Contract final de cumparare

- Antecontract de vanzare

- Contract final de vanzare

- Contract de inchiriere

In acest serviciu este inclusa atat pregatirea contractelor, precum si verificarea documentelor de catre avocatul si notarul cu care lucram.

Acest serviciu poate fi inclus in alte servicii deoarece, de exemplu, daca inchiriem sau vindem noi apartamentul, semnarea contractului de inchiriere sau vanzare este inclusa in serviciile „Inchiriere” si respectiv „Vanzare”.Incheierea contractelor de utilitati

Odata achizitionat imobilul, toate serviciile de furnizare a utilitatile ( electricitate, gaz, apa, salubritate) trebuie contracte individual in numele proprietarului.

Acest serviciu cuprinde:

- Trecerea contractelor de utilitati pe numele proprietarului

- Plata taxelor aferente acestor contracte

- Verificare fuirnizarii efective

- Predarea diferitelor documente contabilor (in cazul in care proprietarul este o firma)Mobilarea

In Romania proprietatile se inchiriaza in general complet mobilate sau cel putin cu bucataria mobilata.

Acesta este unul din serviciile noastre de succes datorita faptului ca oferim pachete standard, la preturi foarte interesante pentru investitor. Colaboram cu diversi furnizori de mobila din Romania ca Ikea, Neoset, Mobexpert, Dedeman, Casa Rusu.Inchirierea

Acesta este un alt serviciu de succes datorita formei inovatoare in care il realizam.

Noi, spre deosebire de agentiile imobiliare, prezentam imobilele clientilor nostri ca si reprezentanti ai acestora si de aceea le anuntam intotdeauna ca si particulari. Astfel ajungem la mai multi potentiali chiriasi deoarece acestia stiu ca nu au vreun comision de platit si ca au de-a face direct cu reprezentantii proprietarilor.

In orice caz, pentru a acoperi o cat mai mare parte din piata, distribuim toate proprietatile clientilor nostri diferitelor agentii imobiliare cu care colaboram.

In acest serviciu includem de asemenea si pregatirea contractului de inchiriere (conceput dupa ani de experienta si revizuit de avocatul noastru) si a listei de inventar cu obiectele din apartament, precum si reprezentarea la semnarea contractului si inregistrarea acestuia la administratia financiara.Administrarea integrala a imobilului

Odata ce apartamentele sunt inchiriate, va trebui realizata o serie de activitati pentru administrarea imobilelor si pentru a evita situatiile neplacute.

GRUPO FDP, prin intermediul acestui serviciu va realiza urmatoarele activitati:

- Incasarea lunara a chiriei

- Rezolvarea nemultumirilor chiriasilor

- Gestionarea avariilor ce ar putea surveni

- Deschiderea conturilor bancare (daca este cazul)

- Depunerea chiriei in contul clientului nostru (in cazul in care chiriasul nu poate face transfer bancar)

- Gestionarea diferitelor obligatii fiscale

- Realizarea inventarului obiectelor din apartament (la inchiriere)

- Vizita trimestriala pentru a verifica starea apartamentului

- Reprezentarea proprietarului la reuniunile administrative

- Asigurarea platii diferitelor contracte de utilitati

- Gestionarea eliberarii apartamentului de catre chirias si inventarulVanzarea

La fel ca si in cazul serviciului „Inchiriere”, acesta este un serviciu de succes, datorita formei inovatoare in care il realizam. Noi, spre deosebire de agentiile imobiliare, prezentam imobilele clientilor nostri ca si reprezentanti ai acestora si de aceea le anuntam intotdeauna ca si particulari. Astfel ajungem la mai multi potentiali cumparatori deoarece acestia stiu ca nu au vreun comision de platit si ca au de-a face direct cu reprezentantii proprietarilor.

In orice caz, pentru a acoperi o cat mai mare parte din piata, distribuim toate proprietatile clientilor nostri diferitelor agentii imobiliare cu care colaboram.

In acest serviciu includem de asemenea si pregatirea contractului de vanzare si reprezentarea la semnarea contractului si inregistrarea acestuia la administratia financiara. Contractele sunt intotdeauna verificate de catre avocatul si notarul cu care lucram.Infiintarea unei companii

Datorita diverselor motive atat financiare cat si legale, o parte a investitorilor decid sa faca investiitile in Romanian prin intermediul unei firma crete special cu acest scop.

GRUPO FDP se poate ocupa de intreg procesul de crearea si inregistrare a companiei si anume:

- Vom rezera numele ales de proprietar pentru companie la Registrul Comertului

- Vom asigura gasirea, contractarea si inregistrarea unui sediu social pentru companie

- Vom inregistra compania la Registrul Comertului si ANAF

- Vom reprezenta compania pentru desxhiderea conturilor bancare

- Vom contracta serviciile unei companii de contabilitateAdministrarea companiei

O data infiintata compania romaneasca, se vor realiza, in fiecare luna, o serie de indatoriri si plati pentru buna functionare a acesteia.

Acest serviciu va cuprinde activitati precum:

- Deschiderea conturilor bancare (daca este cazul)

- Crearea stampilelor pentru companie (daca este cazul)

- Contractarea unui contabil (daca este cazul)

- Emiterea facturilor privind inchirierea in numele companiei

- Plata chiriei sediului social al companiei

- Plata contabililori

- Semnarea documentelor contabile

- Solicitarea lunara a extrasului de cont bancar

- Plata impozitelor

- Gestionarea corespondentei societatii

- Inmanarea extraselor de cont si a facturilor contabiluluiPlata impozitelor si inregistrarea proprietatii

Cu toate ca am inclus atat plata impozitelor cat si inregistrarea proprietatii in alte servicii pe care le avem, am hotarat sa cream un serviciu distinct datorita clientilor care, dupa ce au semnat contractele nu le-au inregistrat si nu au platit impozitele aferente, ne-au cerut acest serviciu separat.Asigurarea proprietatii

Pe langa incheierea politei de asigurare obligatorii, va oferim posibilitatea contractarii unor pachete de asigurare complete si complexe.Alte servicii

Dupa mai mult de 10 ani de activitate in mijlocul pietei imobilare din Romania, GRUPO FDP colaboreaz? cu cei mai buni profesioni?ti din diverse sectoare. Nu ezitati sa ne contactati pentru oricare dintre aceste domenii:

Contabilitate

Avocati

Notari

Consultanta

Servicii de curatenie

Evaluatori

Brokeri credite

Revovari si reparatii

Traducatori

Cazare

Proprietati de Inchiriat
Proprietati de Vanzare

Testimoniale

Gary, UK investor in Greenfield “All the staff from Grupo FDP was very helpful when I was in Romania and they looked after me very well. I was very happy with the way Grupo FDP managed my apartment after a very bad experience with another management company and they handled the sale of my apartment very professional .” Steve, UK investor owners of 4 flats in Greenfield “I was then given Grupo FDP as a contact and having been badly stung once already I was very skeptical about another agent, however I have been extremely pleased with the excellent service and level of professionalism that they have provided since they took my 4 properties on and I had them all re-let very quickly I would have no hesitation in recommending them to use as you will receive the level of service that you expect a professional company to provide” Sebastian proprietar al unui apartament in Bucuresti “Am inchiriat prin intermediul Gupo FDP apartamentul meu situat intr-un complex rezidential din Bucuresti. Intreg procesul a fost rapid si transparent. Sfaturile lor privind implicatiile legale si fiscale au atins puncte la care nici nu ma gandeam si mi-au fost de un real folos” Nigel, UK investor, owner of 3 properties in Bucharest “I wish we had property agents here as good as Grupo FDP! The entire staff from Gupo FDP are always so nice, helpful and efficient. It is much appreciated”

Aboneaza-te la newsletter

Primesti prin email oferta noastra actualizata

Contact

office@grupo-fdp.comtelefon: 0788 501 764