Rent property / Sale Property

Despre Noi

GRUPO FDP este o companie romaneasca cu participare spaniola care a fost creata din necesitatea de a oferi o gama de servicii investitorilor, atat straini cat si romani, cu scopul de a gestiona investitiile imobiliare din Romania.

Avand o experienta de peste 10 ani pe piata imobiliara romaneasca, GRUPO FDP este formata dintr-o echipa de profesionisti specializata in managementul proprietatilor. Birourile noastre sunt situate in Bucuresti, unde detinem portofoliul majoritar, insa desfasuram activitati si in Constanta, Brasov si Iasi, prin intermediul colaboratorilor nostri.

Oferim o serie de servicii inedite pe piata imobiliara din Romania, servicii care maximizeaza investitiile dumnevoastra, evitand nenumaratele drumuri necesare catre Romania si stresul asociat administrarii proprietatilor de la distanta.

Clientii nostri sunt investitori care nu au posibilitatea de a-si administra de la distanta proprietatile, in special investitori straini care locuiesc in strainatate, dar si romani care au cumparat proprietati dar nu au timp sa se ocupe de administrarea acestora.

Oferim o mare flexibilitate clientilor nostri pentru a veni in intampinarea nevoilor lor, cat si o standardizare a procedurilor noastre pentru oferi servicii rapide si de calitate. Fiind activi toti acesti ani, pe piata imobiliara din Romania si avand un portofoliu constant de clienti multumiti de serviciile noastre, putem afirma cu certitudine ca Grupo FDP este expert in managementul proprietatii in Romania.

Care este secretul Grupo FDP? "Cel mai important aspect este acela ca suntem o companie de prestari servicii si activitatea noastra a fost gandita in acest fel de la inceput. Multe agentii imobiliare au fost nevoite sa furnizeze servicii de managementul proprietatii pentru a acoperi nevoile unui segment al clientilor lor dar, in calitate de furnizori de servicii intermediare, acestea sunt companii orientate spre produs si nu au un serviciu adecvat post-vanzare pentru clientii lor. Aceasta afacere necesita transparenta, dedicare, efort, entuziasm si o foarte buna organizare. Oricine poate oferi servicii de intermediere insa, managementul proprietatii in Romania necesita competente care nu sunt atat de usor de gasit. Daca pare usor sa pui in legatura un cumparator si un vanzator atunci cand vine vorba de administrare de proprietati sunt implicati in acest raport o multitudine de factori incepand cu administratiile financiare, furnizori de mobilier, dezvoltatori imobiliari, furnizori de utilitati pana la avocati, contabili, notari ", explica Daniel Prieto, administrator al GRUPO FDP.

Proprietati de Inchiriat
Proprietati de Vanzare

Testimoniale

Gary, UK investor in Greenfield “All the staff from Grupo FDP was very helpful when I was in Romania and they looked after me very well. I was very happy with the way Grupo FDP managed my apartment after a very bad experience with another management company and they handled the sale of my apartment very professional .” Steve, UK investor owners of 4 flats in Greenfield “I was then given Grupo FDP as a contact and having been badly stung once already I was very skeptical about another agent, however I have been extremely pleased with the excellent service and level of professionalism that they have provided since they took my 4 properties on and I had them all re-let very quickly I would have no hesitation in recommending them to use as you will receive the level of service that you expect a professional company to provide” Sebastian proprietar al unui apartament in Bucuresti “Am inchiriat prin intermediul Gupo FDP apartamentul meu situat intr-un complex rezidential din Bucuresti. Intreg procesul a fost rapid si transparent. Sfaturile lor privind implicatiile legale si fiscale au atins puncte la care nici nu ma gandeam si mi-au fost de un real folos” Nigel, UK investor, owner of 3 properties in Bucharest “I wish we had property agents here as good as Grupo FDP! The entire staff from Gupo FDP are always so nice, helpful and efficient. It is much appreciated”

Aboneaza-te la newsletter

Primesti prin email oferta noastra actualizata

Contact

office@grupo-fdp.comtelefon: 0788 501 764